Wegwijs in meditatie

onderlinge sfeer van absoluut vertrouwen

Het volgen van de cursus ‘Lichter leven met meditatie’ heeft me rust gebracht. Ik kwam hijgend binnen en vooral na de meditatie voelde ik me rustig worden. De onderlinge sfeer was er een van absoluut vertrouwen en dit was door jou. Ik kan deze cursus een ieder aanraden!

– Wiete

vele manieren van mediteren

De cursus ‘Mediteren kun je leren’ heeft mij laten zien dat er vele manieren van mediteren zijn. Dat geeft meer ruimte voor een keuze die bij jou past of bij het moment. En ook dat de lengte van de meditatie niet van belang is, maar meer het moment voor je zelf. Nogmaals dank voor de zorgvuldige wijze waarop je ons begeleid hebt.

– Hanneke

hele fijne ervaring die ik een ieder kan aanbevelen

‘Lichter leven met meditatie’ heeft me heel veel inspiratie en handvaten gegeven om zelf verder mee aan de slag te gaan. Maar vooral heeft het bij mij een stukje bewustzijn gecreëerd. De cursus vond plaats in een hele prettige en vertrouwelijke setting. En zowel Mirjam als de medecursisten gaven mij het gevoel dat ik mij open kon stellen. Al met al een hele fijne ervaring die ik een ieder kan aanbevelen die op zoek is naar bewustzijn en rust in zichzelf.

– Silvia

rustgevend, inspirerend en afwisselend

Het was voor het eerst dat ik in aanraking kwam met meditatie. De Meditatiekring onder begeleiding van Mirjam vond ik rustgevend, inspirerend en afwisselend.
Behalve het mediteren had Mirjam een gedicht, verhaal, schilderij of muziekstuk etc., waarover je van gedachten kon wisselen of over kon nadenken.
In de groep was een prettige sfeer, met respect naar elkaar toe, maar waarin ook de humor niet ontbrak.
Dit heb ik als heel prettig en zinvol ervaren.

– Ria