Varia

zij is betrouwbaar en werkt gedegen en precies

Binnen het onderzoeksproject PLOEG, en daarvoor het project Een Goed Gesprek, heb ik graag met Mirjam samengewerkt. Van Mirjam kan je op aan, zij is betrouwbaar en werkt gedegen en precies. Daarnaast inspireerde zij mij door de aansluiting die zij weet te vinden bij alle verschillende mensen met wie zij samenwerkt: vrijwilligers, academici, zorgprofessionals, om maar enkelen te noemen. Hartelijk, toegankelijk en betrokken geeft zij mij, en ik vermoed ook anderen, het gevoel gehoord te zijn..

– Annelieke Damen

vol verwachting kijken naar wat er nodig is

Ik ken Mirjam als een open vrouw met eigen toegevoegde waarde. Ze luistert heel goed tijdens gesprekken, geeft haar visie en heeft vaak mooie nieuwe invalshoeken die aansluiten bij wat mensen meemaken. Mirjam denkt niet in concurrentie, zij neemt de vragen van mensen als uitgangspunt en zoekt samen met anderen hoe we van waarde kunnen zijn voor mensen die dat nodig hebben. Mirjam is ook vaak heel grappig. Ze doet me denken aan een stokstaartje: mooi rechtop, vol verwachting kijken naar wat er nodig is en dan ergens naar toe gaan als daar om gevraagd wordt.

– Anne Stael

het is prettig samenwerken

Als geestelijk verzorger bij gezondheidscentrum Levinas ben ik erg blij met mijn collega Mirjam. Mede dankzij haar enthousiaste inzet en netwerk-kwaliteiten is het gelukt om ons luisteruur daar goed op de kaart te zetten. Het is prettig samenwerken: ze is stipt, to the point en niet bang om kritisch te zijn als dat nodig is. Haar open en belangstellende houding, niet alleen naar cliënten toe maar ook naar andere zorgverleners en vrijwilligers, maakt dat ze in korte tijd een gewaardeerde collega geworden is.

– Liesbeth Gerritsen

een erg prettige coördinator/collega

Mirjam was, als coördinator, voor mij de eerste kennismaking met mijn werk als vrijwilligster bij Een Goed Gesprek, in 2018. Ze begeleidt mij als vrijwilligster en we zijn samen een paar keer op bezoek geweest bij cliënten van Een Goed Gesprek. Ik heb Mirjam leren kennen als een vriendelijke, zorgvuldige en betrokken vrouw. In gesprekken met haar gesprekspartner(s) respectvol zoekend naar gevoeligheden, verbinding en perspectief. In vergaderingen weet ze op vriendelijk doortastende manier leiding te geven aan de gesprekken en de agenda te bewaken. Kortom: voor mij is Mirjam een erg prettige coördinator/collega.

– vrijwilliger project ‘Een goed gesprek – Kralingen/Crooswijk’